Åbningstider

Mandag - torsdag

Fredag​

8:00 - 17:00

8:00 - 12:00​

Gratis øremærkning

Dyrlægehuset donerer gratis øremærkning til alle katte, som vi neutraliserer.

Læs mere her »

Personer hos DYRLÆGEHUSET i Odense

I Dyrlægehuset i Odense vil du altid møde de samme 2 personer, nemlig Kim Qvist, dyrlæge og Jeanette Qvist.​

Kim Qvist:
Jeg er uddannet dyrlæge fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 1987. Allerede under studiet stod det klart for mig, at det var familie/kæledyrene, som havde min store interesse.

Dette medførte, at jeg blev forfatter til "Klinisk Opslagsbog i Veterinær Smådyrspraksis", som idag er en af de mest brugte opslagsbøger blandt dyrlæger og dyrlægestuderende også i Sverige og Norge.


Jeg har gennem flere år været med til at udøve tilsyn på "Dyrehospitaler og -klinikker godkendt af Den Danske Dyrlægeforening". I 1992 besluttede Jeanette og jeg at flyttet til Odense for at åbne Dyrlægehuset. Efter flere studieture bl.a. til USA blev klinikken i Odense indrettet efter de mest moderne principper.

Jeanette Qvist:
Jeg er født og opvokset i Odense og er oprindeligt uddannet eng./ty. korrespondent fra Handelshøjskolen i København.

Siden vi etablerede Dyrlægehuset, har jeg fungeret som "Dyrlægekone", hvilket vil sige, at jeg tager del i alle funktioner i klinikken
- lige bortset fra dyrlægearbejdet! Det er et utroligt dejligt og udfordrende job - især når man holder af at arbejde med både dyr og mennesker.

Familien Qvist omfatter i øvrigt:

Jonas f. 1983, Rotary udvekslingsstudent New Zealand 1999/2000, student fra Nordfyns Gymnasium, Økonom fra CBS, nu medejer af Dyrlægens Gård, Øster Hæsinge. Anne-Julie f. 1992 (samtidig med Dyrlægehuset), Rotary udvekslingsstudent i Brasilien 2008/09, student fra Nordfyns Gymnasium 2012, studerer nu Dansk/Spansk på SDU. Frederik f. 1995, efterskoleelev på Oure Sport & Performance, Rotary udvekslingsstudent i Brasilien 2011/12, 2015 student fra Nordfyns Gymnasium, studerer nu Medicin på SDU. Herudover har vi et SOS-barn i Panama, Carlos f. 1995.​

Familien omfatter desuden vores hund:

Odin som er Rottweiler f. 2013.

​Du er meget velkommen til at ringe til din dyrlæge i Odense på tlf. 66 18 22 22 for spørgsmål eller tidsbestilling.

Book gerne en tid hos din Dyrlæge i Odense her.

Dyrlægehuset

Bogensevej 26-28, 5270 Odense N​

Kontaktinformation

Telefon: 66 18 22 22

       

        Her ligger vi - klik her