Åbningstider

Mandag - torsdag

Fredag​

8:00 - 17:00

8:00 - 12:00​

Gratis øremærkning

Dyrlægehuset donerer gratis øremærkning til alle katte, som vi neutraliserer.

Læs mere her »

Tandbehandling

Vi mennesker går til tandlæge hvert ½ år. Hvor tit går dit dyr til tandlægen?

​Undersøgelser har vist at vores kæledyr kan føle samme tandsmerter som vi mennesker - de lærer bare at leve med dem uden at vise smerte overhovedet!

I klinikken har vi set eksempler på tænder, som skulle have været ordnet for længst, men hvor ejeren slet ikke havde været opmærksom på, at der var problemer - dyret spiste og drak jo helt normalt.

Vi lægger stor vægt på tandundersøgelsen ved den årlige sundhedsundersøgelse. Mange hunde og katte har ophobninger af tandsten, som kan videreudvikles til tandkødsbetændelse og medføre bakteriespredning til andre steder i kroppen bl.a. til hjerteklapperne.

Med avanceret tandlægeudstyr (præcis som hos tandlægen) sørger vi for, at hunde og katte har så sund en mund som muligt - også når det bliver gammelt.

​Når kæledyrene skal have foretaget tandbehandling sker det altid i fuld narkose.

Så hvis dit kæledyr f.eks. skal have en tandrensning, så vil vi modtage det til indlæggelse i klinikken om morgenen. Hvis du har arbejde el. lign. der skal passes ind om morgenen, modtager vi også gerne dit dyr inden kl. 8.00. Kæledyret skal møde fastende p.g.a., at det senere samme formiddag skal lægges i fuld narkose.

Det er en god ide at medbringe tæppe, kurv, eller andet der lugter "hjemligt".

Afhentning af kæledyret kan ske om eftermiddagen - alt efter hvordan det passer dyreejeren.​

Dyrlægehuset

Bogensevej 26-28, 5270 Odense N​

Kontaktinformation

Telefon: 66 18 22 22

       

        Her ligger vi - klik her